Ei taida sellaista Tartu mikkiin! -sarjan jaksoa ihan äkkiä tulla, jossa ei jotakuta VKK:laista olisi mukana. Eilisissä kuvauksissa edustustamisesta huolehdimme Antti ja minä.

Hauskaa oli, kuten jo kesällä ensimmäisissä kuvauksissa mukana olleet ehtivät kehua! Kisaajat olivat kovia ammattilaisia; huvitti, kun huomasin Jari Sillanpään olevan juuri tässä jaksossa kisaamassa ja tajusin, että nyt tulee pomo töissä kateelliseksi. Itse kyllä olin vieläkin enemmän innoissani Taikapeili-duosta, joka muodosti naisten joukkueen. (En paljasta, kumpi joukkue voitti!)

Harjoituksissa yleisölle teroitettiin oikein rautalangan avulla, että studioyleisön kuuluu taputtaa, heilua ja elää kisassa mukana niin paljon kuin vain sielu sietää. Tätä ihan harjoiteltiinkin (siis taputtamista, aaltojen tekoa ja heilumista muutenkin). No, meidät on Ilona kouluttanut siihen, että kun käsketään välttämään tönkkö-jökötystä, niin sitten myös jammaillaan! Niinpä me sitten heiluttiin ihan koko rahan edestä - ja onneksi muukin yleisö lähti (useimmiten) mukaan.

Kokemus oli ihan hupaisa ja voisin mennä uudestaankin! Jännittävää nähdä, miltä lopputulos kuulostaa ulostullessaan... meikäläisen 15 sekunttia julkisuudessa.

- Kirsi