Laulu soi ke 4.4. klo 19 Myyrmäen kirkossa (Uomatie 1). Vantaan Kamarikuoro esittää Luukas-passion, joka on musiikkiteos Jeesuksen viimeisistä hetkistä ja kärsimyksestä. Evankeliumiin perustuvan kertomuksen kanssa vuorottelevat aariat ja virret.

Teos esitetään kauniissa Myyrmäen kirkossa, jonka on suunnitellut arkkitehti ja akateemikko Juha Leiviskä (s. 1936). Kirkko valmistui vuonna 1984. Se on arkkitehtonisesti yksi Suomen merkittävimmistä kirkoista. Sen levymäisten seinä- ja kattopintojen välistä siivilöityvä valo luo kauniita, alati muuttuvia kuvioita sisätiloihin. Näennäisen satunnaisesti sijoitetut lukuisat lamput näyttävät leijuvan avarassa tilassa, ja kullanhohtoisina ne erottuvat kirkon muuten vaaleasta ja hillityn rauhallisesta sävymaailmasta. Kirkkorakennuksen ulkoseinät on vuorattu vaaleanruskeilla tiilillä, ja sen profiili on hyvin kapea sen ahtaasta sijainnista johtuen.

Myyrmäen kirkko on Vantaankosken seurakunnan pääkirkko. Kirkkosalin hyvä akustiikka tarjoaa erinomaiset puitteet konserttien ja muiden musiikkitilaisuuksien järjestämiseen. Urut ovat Kangasalan urkurakentamon valmistamat. -Wikipedia-