Ilonan kaunissävyisestä kehotuksesta oman blogini kommenteissa aloitan kuoroblogimme tarinoinnin kertomalla hieman tunnelmia kuoroleiriltä. Valitettavasti vailla kuvia, koska en tajunnut ottaa kameraa matkaan. Toivottavasti joku kamerallinen henkilö voi postailla tänne myös kuvia.

Olimme tänä viikonloppuna Janakkalan Saloisilla harjoittelemassa joululauluja Light-konserttejamme varten. Nyt sitten soikin päässä Rekiretki: "Soita tiuku soita...", mutta onneksi ei sentään viimeiseksi laulettu Nisse-polkka! :D Perverssi tunne anyway näin lämpiminä alkusyksyn päivinä, kun ei tarvitse pitkiä hihoja eikä kummemmin sukkiakaan. Onneksi ulkosalla tuuli pyöritteli niin ansiokkaasti koivun siemeniä, että niitä saattoi kuvitella lumihiutaleiksi.

Väsyttää nyt kyllä joo, mutta mukavaa oli. Ihmiselle, joka laulaa aina ja kaikkialla paikallisjunasta työpaikan vessaan, on ihana viettää aikaa muiden laulajien kanssa - ja laulaa. No kyllä me saunottiinkin ja syötiin. Ja tarinoitiin sekä virallisiin tarkoituksiin (tulkaahan kaikki lukijat kuulemaan niitä juttuja ja lauluja muutaman kuukauden kuluttua Joulu Light -konsertteihimme eri puolille pääkaupunkiseutua!) että sitten ihan keskenkasvoisen höperöitä juttuja illan pimetessä. Aamusella oli mahanahka kipeänä nauramisesta. Mutta laulu kulki ja usko vahvistui entisestään, että keikkasarjasta on tulossa hieno. Kiitos teille kuorokaverit upeasta viikonlopusta!

Jenni